Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ
Με τη δύναμη του «Μαζί» στην Ελευσίνα

Η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης ανοίγουν το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2022, στις 28 Αυγούστου, στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Ελευσίνα (Κανελλοπούλου 1), σε μια παράσταση με τίτλο «Μαζί» και με ελεύθερη είσοδο.

Παρουσιάζουν ένα σμίξιμο λόγου και μουσικής, με θέμα τη δύναμη του «μαζί» και τραγούδια που υμνούν την αφύπνιση της ψυχής, τον έρωτα, αλλά και την αισιοδοξία ότι μαζί έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο.

Μια καθηλωτική παράσταση, που δημιουργήθηκε με στόχο να μας θυμίσει τη δύναμη της ενότητας, με ένα ρεπερτόριο που μιλάει κατευθείαν στην ψυχή και με τη μοναδική εκφραστικότητα και ερμηνεία της Ρίτας Αντωνοπούλου, που μας καλεί να βρούμε μέσα μας την πίστη στον άνθρωπο και στον εαυτό μας, να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε στα αλήθεια να αλλάξουμε τον κόσμο. Ο σπουδαίος σολίστ και συνθέτης Μανόλης Ανδρουλιδάκης συνδυάζει την κιθαριστική του δεινότητα με προηχογραφημένες ενορχηστρώσεις του, όπου έχει παίξει ο ίδιος όλα τα όργανα, σκηνοθετώντας έτσι όλο το μουσικό περιβάλλον της παράστασης.

Οι εμφανίσεις των δύο σημαντικών και αγαπημένων καλλιτεχνών με αυτό το project και άλλες σημαντικές συνεργασίες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες του Αυγούστου και τον Σεπτέμβρη, με εμφανίσεις στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ