Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Εκδήλωση αλληλεγγύης την Τρίτη 30 Αυγούστου

Εκδήλωση αλληλεγγύης την Τρίτη 30 Αυγούστου διοργανώνουν Σωματεία του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία.

«Κανένας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του τις δυσκολίες που ορθώνει στη ζωή μας το βάρβαρο αυτό σύστημα, αφού σε μία κοινωνία εκμετάλλευσης δεν έχουν όλοι τις ίδιες δυνατότητες. Τα "λαϊκά μαθήματα αλληλεγγύης", οι εκδηλώσεις για μικρά παιδιά, οι δωρεάν καλοκαιρινές εκδρομές για μπάνια, οι εθελοντικές αιμοδοσίες, είναι δράσεις με στόχο να ανακουφιστεί η λαϊκή οικογένεια, να αντέξει τις δυσκολίες για να αντιπαλέψει συλλογικά το άδικο. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής δράσης του Εργατικού Κέντρου και των σωματείων για να μπει φρένο στην αντιλαϊκή επίθεση, να ανοίξει ο δρόμος ώστε ο εργαζόμενος λαός να γίνει αφέντης στον τόπο του» σημειώνουν τα Σωματεία και απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής.

«Στην οργάνωση η δύναμη, στον αγώνα η ελπίδα. Οπλο μας η αλληλεγγύη», τονίζουν και προσθέτουν πως «δυο δρόμοι ορθώνονται μπροστά μας. Ο ένας δρόμος, με τον λαό θεατή των αντιλαϊκών μέτρων που αποφασίζουν και υλοποιούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι και οι κυβερνήσεις τους, οδηγεί τον καθένα μας στο δίλημμα τι θα κόψουμε και αυτόν τον μήνα για να τα βγάλουμε πέρα, φέρνοντας συνάμα ένα χειρότερο αύριο. Ο άλλος δρόμος, με τον λαό πρωταγωνιστή στην πάλη ενάντια στο άδικο, ορθώνει για τον καθένα μας "ασπίδα" προστασίας από τα χειρότερα και συνάμα ανοίγει την ελπίδα για το αύριο».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ