Πέμπτη 10 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τους έχουν πάρει χαμπάρι

Ο κ. Ρουσόπουλος, δημοσιογράφος στον «STAR», στο καθιερωμένο σχόλιό του το βράδυ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ταύτισε το ΚΚΕ με τον γνωστό Αλέφαντο, λέγοντας μάλιστα με θράσος, ότι η ανακοίνωση του ΚΚΕ είναι και σκληρότερη από τα όσα είπε ο Αλέφαντος για τον Κ. Στεφανόπουλο!

Φαίνεται, ότι ο κ. Ρουσόπουλος ασκεί με συνέπεια τα διατεταγμένα δημοσιογραφικά του καθήκοντα, υποκαθιστώντας τον Δ. Ρέππα ή και ξεπερνώντας τον σε ζήλο... Και φτάνοντας στο σημείο να βάζει στο ίδιο τσουβάλι τα λεγόμενα ενός γραφικού, με την πολιτική τοποθέτηση του ΚΚΕ, την οποία, ακόμη κι αν διαφωνεί, είναι υποχρεωμένος ο κ. Ρουσόπουλος, να τη σέβεται, τουλάχιστον για λόγους αυτοσεβασμού.

Κατανοούμε, βεβαίως την κεκτημένη ταχύτητα, που χαρακτηρίζει τους ομοίους του του δημοσιογραφικού χώρου. Αλλά ας μη νομίζουν ότι θα αλωνίζουν χάρη στη δύναμη που τους δίνει η προσκόλλησή τους στην εκάστοτε εξουσία. Γιατί γίνονται κυριολεκτικά αδύναμοι, όσο εκείνοι που τους παίρνουν χαμπάρι αυξάνονται. Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του κ. Ρουσόπουλου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ