Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ
Παρασκευή 12 Αυγούστου

-- Περιοδεία στα χωριά Ραχούλα (στις 6 μ.μ.), Αμάραντο (στις 7 μ.μ.), Σαραντάπορο (στις 8 μ.μ.) και Νεράιδα (στις 8.30 μ.μ.) στην Καρδίτσα θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και περιφερειακό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θεσσαλίας.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας πραγματοποιεί λαϊκό γλέντι στις 9 μ.μ. στο Ποδοχώρι (Τζιρίφ). Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος της ΚΕ.

Σάββατο 13 Αυγούστου

-- Στις 11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στην Καστανιά από κλιμάκιο της ΤΕ Καρδίτσας με επικεφαλής τον Βασίλη Κρανιά, μέλος του Τομεακού Γραφείου Καρδίτσας και δημοτικό σύμβουλο Καρδίτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Αντίστοιχη περιοδεία θα γίνει και στο Καταφύγι, με ομιλία στο κατάστημα «Ζαχάκου» από τον Αστέρη Χαλάτση, επίσης μέλος του ΤΓ Καρδίτσας.

Πέμπτη 18 Αυγούστου

-- Η ΚΟΒ Μακρακώμης πραγματοποιεί εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Σπερχειάδας στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιώργο Μαργαρίτη, ενώ μαζί του θα είναι οι Χριστιάνα Γαλιάτσου και Κωνσταντίνος Μαργαρίτης. Την εκδήλωση θα ανοίξουν οι Avatar.

Παρασκευή 19 Αυγούστου

-- H KO Καρύστου πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στην παραλία Καρύστου στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

-- Η ΚΟ Αταλάντης πραγματοποιεί εκδήλωση στη Σκάλα Αταλάντης στις 8.30 μ.μ., με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα με το ΚΚΕ. "Ασπίδα" για το τώρα, ελπίδα για το αύριο» και ομιλητή τον Παναγιώτη Πολίτη, μέλος της ΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό - νησιώτικο γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ