Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σύσκεψη με αγροτοκτηνοτρόφους στον Αγ. Δημήτριο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ, στον Αγιο Δημήτριο Πιερίας, την Κυριακή 31 Ιούλη, με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής.

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής, μίλησε για τις συνέπειες της πολιτικής που εφαρμόζεται όλα αυτά τα χρόνια, διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις, σε βάρος της ζωής των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων και υπέρ των μονοπωλιακών ομίλων. Αφού αναφέρθηκε σε μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής, ως συνέπεια της ΚΑΠ και των αντιαγροτικών πολιτικών, τους κάλεσε να οργανώσουν τον αγώνα τους και να παλέψουν για όλα όσα σήμερα έχουν ανάγκη, μέσα από τους συλλόγους τους, αλλά και σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, με τους εργαζόμενους και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού, να παλέψουν για να ανατρέψουν αυτό το σύστημα από το οποίο δεν έχουν να περιμένουν τίποτα.

Ο Γιάννης Σκούφας, κτηνοτρόφος και περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αναφέρθηκε αμιγώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής. Τόνισε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη κινητοποίησης των αγροτών στην κατεύθυνση της διεκδίκησης, μιας και τα τελευταία χρόνια οι αγώνες ήταν αυτοί που κράτησαν ζωντανή την αγροτιά. Επισήμανε ότι ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από κανέναν και ότι τελικά μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, μέσα από τη δική του πάλη.

Τέλος, ο Νίκος Τσουπέης, δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αναφέρθηκε στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού και ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσει ο λαός για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες λαϊκές του ανάγκες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ