Πέμπτη 28 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη

- Η ΤΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει στις 7.30 μ.μ. εκδήλωση για τις μικρές ηλικίες στην πλαζ Αρετσούς (κυνήγι χαμένου θησαυρού).

- Η KO Κανήθου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στη νέα πλατεία Κανήθου (Σμηναγού Παντελή Γκέλη) στις 8 μ.μ. με ομιλήτρια την Ζωή Χαχάμη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας.

- Η Τομεακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ «1922. Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Μικρασιατών. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα - αφιέρωμα στο μικρασιατικό τραγούδι.

Αύριο, Παρασκευή 29 Ιούλη

- Η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου οργανώνει εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ: «1922: Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή», στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Θα ακολουθήσει γλέντι.

- Οι ΚΟ Λαυρεωτικής του ΚΚΕ καλούν στις 8 μ.μ. σε παρουσίαση της ίδιας έκδοσης, στην Παλιά Ρεμίζα, στο Λαύριο. Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιάννης Ανανιάδης, μέλος της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

- Η ΚΟΒ Σαλαμίνας οργανώνει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα).

- Η ΤΕ Γρεβενών οργανώνει, στις 9 μ.μ., γλέντι στο Πάρκο Μανιταριών.

- Η ΚΟΒ Θερμαϊκού οργανώνει πολιτική συγκέντρωση στην Περαία στις 8.30 μ.μ. στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, με τίτλο «Με το ΚΚΕ στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!». Θα μιλήσει ο Κώστας Ιντζές, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τους Δημήτρη Δούκα και Σταύρο Ξιούρα. Στον χώρο θα λειτουργούν μαθητικό στέκι και γωνιά δημιουργικής απασχόλησης για τα μικρά παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ