Πέμπτη 28 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
Από αύριο η κατασκήνωση και το διήμερο εκδηλώσεων στη Λακωνία

Κατασκήνωση και διήμερο εκδηλώσεων διοργανώνουν αύριο Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιούλη οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Πελοπόννησο, στις Καρυές (Αράχωβα) Λακωνίας.

Το βασικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το παρακάτω:

Την Παρασκευή 29 Ιούλη

  • Στις 8 μ.μ., μουσικοθεατρική εκδήλωση με θέμα: «80 χρόνια ΕΛΑΣ. 80 χρόνια από το πρώτο ένοπλο χτύπημα εναντίον των κατακτητών στη Λακωνία. Τιμάμε τους Αραχωβίτες κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές της δεκαετίας του '40».
  • Λαϊκό γλέντι με τους Σπύρο Κουτσοβασίλη (τραγούδι), Ειρήνη Χριστοφιλάκη (τραγούδι), Δημοσθένη Καραμίχα (μπουζούκι), Γιώργο Σκιαδά (κιθάρα).

Το Σάββατο 30 Ιούλη

  • Στις 7.30 μ.μ. συζήτηση με θέμα: «Ο Πάρνωνας κατακλύζεται από ανεμογεννήτριες για τα κέρδη των μονοπωλίων. Η θέση του ΚΚΕ για την Ενέργεια και τις ΑΠΕ». Θα έχει τη μορφή σύντομων παρεμβάσεων από στελέχη του ΚΚΕ που θα παρουσιάσουν τις θέσεις του Κόμματος και παρεμβάσεις φορέων που αντιστέκονται στα εγκληματικά σχέδια των μονοπωλίων στην περιοχή.
  • Στις 9 μ.μ., ομιλία από τον Θέμη Γκιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τους Γιώργο Βούρθη (βιολί), Βασίλη Γκεοργκίεφ (μπουζούκι), Γιώργο Δέμελλο (τραγούδι - κιθάρα), Νίκο Κόκκορη (κρουστά), Μαρία Λιβανού (τραγούδι).

Από τον χώρο της κατασκήνωσης θα ξεκινήσουν διάφορες δραστηριότητες με σκοπό τη γνωριμία με τον τόπο και την ιστορία του. Για πληροφορίες και συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6976006193 και στις κατά τόπους Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Πελοπόννησο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ