Τρίτη 12 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Πρώτο δείγμα θετικό για τον ΠΑΟ

Eurokinissi Sports

Ως θετικό κρίνεται το πρώτο δείγμα του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, καθώς έφερε ισοπαλία 0-0 με την αγγλική Γουότφορντ στον πρώτο του φιλικό αγώνα κατά την προετοιμασία του στην Αυστρία. Οι «πράσινοι» δεν είχαν μεν συνοχή και ρυθμό - λογικό, καθώς ο Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε 23 παίκτες - αλλά είχαν ορισμένα πολύ καλά διαστήματα, και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αρνητική εξέλιξη για την ελληνική ομάδα ήταν ο τραυματισμός του Σάντσεθ, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της προετοιμασίας.

ΑΕΚ: Για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αναχωρεί σήμερα η αποστολή της ΑΕΚ. Σε αυτήν περιλαμβάνονται τελικά οι Αραούχο και Στάνκοβιτς, που ανέρρωσαν από πρόσφατη ίωση, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς. Ανοιχτό πάντως παραμένει το ζήτημα της απόκτησης στόπερ, με τις συζητήσεις των ανθρώπων της ομάδας ακόμα να μην έχουν φέρει αποτέλεσμα. Μένει ανικανοποίητη έτσι η επιθυμία του τεχνικού της ομάδας Ματίας Αλμέιδα να έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τουλάχιστον έναν στόπερ.

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο βρίσκονται στον ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά την προσπάθεια απόκτησης του Βενεζολάνου Γέφερσον Σοτέλδο από τη μεξικανική Τίγκρες. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει έρθει σε συμφωνία με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ