Παρασκευή 8 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή

-- Οι Οργανώσεις Πόλης Μυτιλήνης πραγματοποιούν βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης του ΚΚΕ «Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του», στις 8 μ.μ. στο cafe «Σουσαμλή» στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Νάσος Γαλής, γιατρός, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου και στέλεχος του ΚΚΕ, ενώ την παρουσίαση θα κάνει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ. Το πρωί της ίδιας μέρας ο Γ. Σιδέρης και τοπικά στελέχη θα περιοδεύσουν στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και θα συναντηθούν με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων.

Αύριο Σάββατο

-- Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στη Χαλκίδα πραγματοποιούν πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στο Πάρκο Δέλτα (Νεάπολη) στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του Κόμματος. Θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα.

Κυριακή 10 Ιούλη

-- Η ΚΟΒ Γορτυνίας οργανώνει στις 11 π.μ. συγκέντρωση με θέμα «Ενας χρόνος μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές». Θα γίνει στο ουζερί στη Δάφνη και θα μιλήσουν ο Αριστείδης Δαμαλάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Αρκαδίας, και ο Γιάννης Φράγκος, Γραμματέας της ΚΟΒ Γορτυνίας και δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Συνεστιάσεις και λαϊκά γλέντια

Αύριο Σάββατο

- Στις 8.30 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Βιομηχανίας Αττικής στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή (Εθνικής Αντιστάσεως 118).

- Στις 9 μ.μ. οι ΚΟ Ολυμπιακού Χωριού και Θρακομακεδόνων στην κεντρική πλατεία του Ολυμπιακού Χωριού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ