Τετάρτη 6 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα

Σήμερα Τετάρτη:

-- Ιστορικό περίπατο διοργανώνει στις 7.30 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Με αφετηρία την πλατεία Κρήνης (Δημοκρατίας) θα γίνει περιήγηση στις προσφυγικές γειτονιές της Νίκαιας η οποία θα καταλήξει στη μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς, όπου στις 9.30 μ.μ. θα ακολουθήσει προβολή ταινίας.

-- Σε εκδήλωση στην πλατεία Λαού στις 8 μ.μ. καλεί η ΚΟΒ Σεπολίων, με θέμα «Ψάξε την πραγματική ουσία. Οχι σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;» καλεί η ΚΟΒ Χαλανδρίου, στις 7.30 μ.μ. στο θεατράκι στις οδούς Ολύμπου και Εδέσσης 13-15. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Σε σύσκεψη με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ. "Ασπίδα" για το τώρα, ελπίδα για το αύριο» καλούν οι ΚΟ Κυψέλης, στις 8 μ.μ. στο θεατράκι της Φωκίωνος Νέγρη. Θα μιλήσει ο Μαρίνος Μακρής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Α' Αθήνας.

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Προβλήματα σχολικής στέγης: Κρατική αδιαφορία ή πολιτική επιλογή όλων των κυβερνήσεων; Τι σχολείο έχουν ανάγκη τα παιδιά μας;» πραγματοποιούν οι ΚΟ του ΚΚΕ στο Αιγάλεω, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Παπάγου στου Λιούμη (Πολυδεύκους και Ηρακλείτου).

-- Περιοδεία στα καταστήματα «Lidl» - «ΑΒ Βασιλόπουλος» - «Jumbo» στον Περισσό, στις 8 μ.μ., με επικεφαλής την Μυρτώ Παραμπάτη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βορειοδυτικής Αθήνας.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org