Παρασκευή 10 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Με ομιλία σε μεγάλη συγκέντρωση στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο Βέροιας ολοκλήρωσε την Πέμπτη την περιοδεία του στην Ημαθία ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο πλαίσιο της περιοδείας ο Δ. Κουτσούμπας αρχικά επισκέφτηκε το δημαρχείο Νάουσας, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νίκο Καρανικόλα και με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το εργοστάσιο της «Ευρωπαϊκής Νηματουργίας - Βαρβαρέσος», όπου συναντήθηκε με τη διεύθυνση του εργοστασίου και μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων. Το απόγευμα συμμετείχε σε σύσκεψη στη Νάουσα, με φορείς της περιοχής, για τις ανεμογεννήτριες στο Βέρμιο και τον αγώνα των κατοίκων ενάντια στην εγκατάστασή τους, και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Χ. Βοργιαζίδη.

Τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συνόδευε κλιμάκιο στελεχών του Κόμματος αποτελούμενο από την Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ, τα μέλη της ΚΕ Θανάση Χρηστίδη και Ευθύμη Δημάκη, τον βουλευτή Λεωνίδα Στολτίδη, τον Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Ημαθίας Γιάννη Τσεχελίδη και άλλα στελέχη, τους περιφερειακούς συμβούλους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Σωτήρη Αβραμόπουλο και Γιώργο Χαβατζά, και τους δημοτικούς συμβούλους Νάουσας Θωμά Τσουκαλά, Λάκη Λανικάνο και Αλέκο Χατζηιωαννίδη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ