Σάββατο 2 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
Τηλεόραση
Με κινητοποιήσεις υποδέχονται το «Μπαρ»

Με κινητοποιήσεις θα «υποδεχτούν» οι κάτοικοι και οι φορείς του Γαλατσίου τους παίχτες του ριάλιτι τηλεπαιχνιδιού «Μπαρ», που κάνει τα εγκαίνιά του στο αναψυκτήριο - εστιατόριο «Υδρόγειος». Την Κυριακή 3 Μάρτη, στις 9 το βράδυ, η Επιτροπή Κοινωνικών Φορέων και Πολιτών κατά της Λειτουργίας του «Μπαρ» του MEGA διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το αναψυκτήριο «Υδρόγειος» στη λεωφόρο Βεΐκου, όπου θα στεγαστεί το «Μπαρ», αντιδρώντας στη λειτουργία του τηλεσκουπιδιού.

Στο πλευρό των κατοίκων που αντιδρούν στο τηλεσκουπίδι, «Μπαρ», είναι το Δημοτικού Συμβούλιο Γαλατσίου που με ομόφωνη απόφασή του ζητά την ανάκληση της άδειας του καταστήματος και το «σφράγισμά» του, καθώς υπάρχει αλλαγή της χρήσης του, από καφετερία - εστιατόριο που είναι μετατρέπεται σε «μπαρ». Παράλληλα υπάρχει αλλαγή της συνολικής χρήσης του κτιρίου - πριν ήταν γραφεία, τώρα μετατράπηκε στο σπίτι του «Μπαρ» - ενώ δημιουργήθηκαν και κάποιες εγκαταστάσεις στον τελευταίο όροφο του κτιρίου οι οποίες δεν έχουν άδεια από την Πολεοδομία.

Χτες οι εκπρόσωποι του «MEGA» και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προσέφυγαν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο για την ανάκληση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο όμως έδωσε το «πράσινο φως» στο «Μπαρ». Με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε χτες του επιτρέπει να λειτουργήσει με την αρχική άδεια χρήσης που είχε, δηλαδή σαν αναψυκτήριο - εστιατόριο.

Να σημειωθεί ότι το «Μπαρ» του MEGA έχει προκαλέσει την αντίδραση των κατοίκων και των κοινωνικών φορέων του Γαλατσίου, γιατί βρίσκεται μέσα σε κατοικημένη περιοχή και δίπλα σε σχολεία. Πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά που μένουν στην περιοχή θα έχουν εύκολη πρόσβαση στο χώρο καθώς βρίσκεται δίπλα στα σχολεία τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ