Σάββατο 4 Ιούνη 2022 - Κυριακή 5 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 4 Ιούνη

-- Η ΚΟΒ Αμπελώνα πραγματοποιεί εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους (ΕΑΣΑΔ) τον Μάη του '44, στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Γιάννης Παντελίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αιανής, με θέμα «Πόλεμος, φτώχεια, ακρίβεια. Τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ για ανατροπή της βαρβαρότητας» και ομιλήτρια την Μαρία Aραπογιάννη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

Κυριακή 5 Ιούνη

-- Η ΤΕ Τρικάλων πραγματοποιεί εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΛΑΣ, στις 11.30 π.μ. στα περτουλιώτικα λιβάδια. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει μουσικό αφιέρωμα στο αντάρτικο τραγούδι, ενώ θα ακολουθήσει λαϊκό - δημοτικό γλέντι.

-- Η ΚΟΒ Αμφιλοχίας πραγματοποιεί εκδήλωση στις 8.15 μ.μ. στην πλατεία Αμφιλοχίας, με θέμα «Με το ΚΚΕ! Στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!» και ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ