Πέμπτη 26 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με την Ενωση Στρατιωτικών Δράμας

Αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Σάκη Βαρδαλή και Γιώργο Πυργελή, μέλη του Γραφείου Περιοχής, και την Μαρία Μάλλη, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Δράμας, πραγματοποίησε συνάντηση με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, μετά από πρόσκληση της Κομματικής Οργάνωσης, στη Δράμα τη Δευτέρα 23 Μάη.

Από πλευράς της Ενωσης συμμετείχαν στη συνάντηση ο πρόεδρος του ΔΣ, ΕΠΟΠ επιλοχίας (ΔΒ-ΕΥ) Θόδωρος Ούσιος, και το μέλος του ΔΣ, ΕΠΟΠ επιλοχίας (ΕΜ) Γιάννης Παπαδόπουλος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στην ΠΕ Δράμας, όπως η στέγαση της ΕΣΠΕΕ Δράμας, αλλά και θέματα που απασχολούν σε γενικό επίπεδο τους στρατιωτικούς, με βάση τις προτάσεις της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ).

Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία του Κόμματος επεσήμανε ότι το ΚΚΕ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των στρατευμένων και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, αναδεικνύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εντός και εκτός υπηρεσίας και διεκδικώντας τη λύση τους, μέσα από παρεμβάσεις αλλά και μέσω του Κοινοβουλίου, με Ερωτήσεις και για τα γενικότερα προβλήματα και τα ιδιαίτερα που απασχολούν τους στρατιωτικούς της ΠΕ Δράμας.

Τα στελέχη του Κόμματος ανέδειξαν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, τους κινδύνους για τον λαό μας, τους νέους στρατευμένους και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από την περαιτέρω εμπλοκή της χώρας μας στους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ευχαρίστησε για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τα δίκαια αιτήματα της Ενωσης μέσα και έξω από τη Βουλή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ