Παρασκευή 1 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Επικροτήθηκε η αγωνιστική πορεία

Υπερψηφίστηκε στη Γενική Συνέλευση ο απολογισμός δράσης, εκλογές από τις 12 Μάρτη

«Με την ψήφο στην Αγωνιστική Ενότητα επιλέγεις την ταξική γραμμή στα συνδικάτα. Καταδικάζεις τις συμβιβασμένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ. Λες ΟΧΙ στις πολιτικές των κυβερνήσεων και των βιομηχάνων. Στηρίζεις τα συμφέροντά σου». Ακριβώς γι' αυτή τη δέσμευση της «Αγωνιστικής Ενότητας», που έχει την αυτοδυναμία στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας και πιστά το υπηρετεί, τα μέλη του κλάδου, υπερψήφισαν προχτές τον απολογισμό δράσης του σωματείου.

Κατά την προχτεσινή συνέλευση εκλέχτηκε επίσης και η Εφορευτική Επιτροπή, που θα διεξαγάγει τις αρχαιρεσίες του σωματείου για την ανάδειξη νέας διοίκησης, οι οποίες ξεκινούν στις 9 Μάρτη και ολοκληρώνονται στις 12 του μήνα. Ο πλούσιος αγωνιστικός απολογισμός της διοίκησης που παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του σωματείου Γ. Κομνηνό, αποδείχτηκε επιπλέον και από τις ίδιες τις τοποθετήσεις των μελών του σωματείου, που με τη συμμετοχή τους και τις τοποθετήσεις τους τη μετέτρεψαν σε εφαλτήριο αγώνων για την υπεράσπιση και διεύρυνση των κατακτήσεων των εργαζομένων του κλάδου.

Στα αξιοσημείωτα της δουλιάς όλου του προηγούμενου διαστήματος, ήταν η μεγάλη συμμετοχή νέων σε ηλικία εργαζομένων, που όχι μόνο συμμετείχαν στη συνέλευση αλλά με τις ομιλίες τους έδωσαν «νέα» αγωνιστική πνοή στο σωματείο. Επικρότησαν, ταυτόχρονα, και την κοινή δράση με όλους τους εργαζόμενους μέσα από τα καλέσματα του ΠΑΜΕ.

  • Η «Αγωνιστική Ενότητα» καλεί τα μέλη και τους οπαδούς της σε σύσκεψη, την ερχόμενη Τρίτη, 5 Μάρτη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα Λογιστών στην Κάνιγγος, για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, μπροστά στις εκλογές στο Σωματείο.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ