Σάββατο 14 Μάη 2022 - Κυριακή 15 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τιμούν την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Το Σάββατο 14 Μάη, στις 6 μ.μ., η ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει ιστορικό περίπατο, από το σπίτι όπου ιδρύθηκε η θρυλική ΕΠΟΝ, στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας αρ. 3 στους Αμπελόκηπους, στα Προσφυγικά, και από κει στις Φυλακές Αβέρωφ και στην Ευελπίδων.

Την Κυριακή 15 Μάη

-- Στις 11 π.μ. οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αγία Βαρβάρα και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην πλατεία Προφήτη Ηλία.

-- Στις 7 μ.μ. οι Οργανώσεις Αγίων Αναργύρων - Καματερού του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν στο ανοιχτό θέατρο «Μάνος Ξυδούς». Θα μιλήσουν η Σέβη Κοσμοπούλου, μέλος της ΤΕ Δυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ, και η Βάγια Παπασωτηρίου - Λύτρα, πρόεδρος του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

-- Στις 11 π.μ. οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Νέα Ιωνία διοργανώνουν ιστορικό περίπατο που θα ξεκινήσει από το 16ο Δημοτικό Σχολείο (Αλσούπολη).

Τέλος, συσκέψεις με θέμα την Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις βάσεις διοργανώνει η ΚΟ Φθιώτιδας του ΚΚΕ την Κυριακή 15 Μάη, στις 7 μ.μ., στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Λάρυμνας, με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και στις 11 π.μ. της ίδιας μέρας, στο καφέ «Garden» στη Λαμία, με ομιλητή τον Νεόφυτο Θάνο, μέλος του ΤΓ Φθιώτιδας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org