Πέμπτη 12 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Με το ΚΚΕ! Στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!»

Πρόγραμμα πλούσιου ανοίγματος σε χώρους δουλειάς και γειτονιές

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει πλατύ πολιτικό άνοιγμα σε χώρους δουλειάς, λαϊκές γειτονιές, χώρους Εκπαίδευσης και νεολαίας, με σύνθημα «Με το ΚΚΕ! Στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!».

Αξιοποιώντας όλες τις μορφές, με εξορμήσεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις και συσκέψεις, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Αττική απευθύνονται στους εργαζόμενους, στους αυτοαπασχολούμενους, στις γυναίκες και τους νέους των λαϊκών οικογενειών, επιδιώκοντας να αναπτυχθεί μια ουσιαστική συζήτηση για όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον λαό σήμερα και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ απ' αυτά.

Γι' αυτές τις μέρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Αύριο, Παρασκευή 13 Μάη

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Κατασκευών πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα «Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και η στάση των λαών», στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος ). Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 14 Μάη

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Κύπρου στο Κερατσίνι, συγκέντρωση με ομιλητή τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Χρηματοπιστωτικού καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, οι συνέπειες του πολέμου για τις φτωχές - λαϊκές οικογένειες και οι θέσεις του ΚΚΕ», στο Μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ - Αγίων Ασωμάτων 31, πλησίον ΗΣΑΠ, Θησείο). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Σαλαμίνας καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα). Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ στη Β΄ Πειραιά.

Την Κυριακή 15 Μάη

-- Στις 11 π.μ., η ΤΟ Κατασκευών καλεί σε σύσκεψη - εκδήλωση με εργαζόμενους από κατασκευαστικούς ομίλους στο cafe - βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3, Αθήνα), με θέμα «Ακρίβεια, πόλεμος, εμπλοκή της Ελλάδας - Ο ρόλος των κατασκευαστικών ομίλων - Η θέση του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Βύρωνα καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;», στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου). Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Δάφνης και Υμηττού καλούν σε εκδήλωση με το παραπάνω θέμα στην πλατεία Τσαλαγανίδου στη Δάφνη. Θα μιλήσει ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Ιλίου καλούν στην κεντρική πλατεία σε βιβλιοπαρουσίαση - εκδήλωση με θέμα «Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και η διέξοδος για τους λαούς μέσα από τις εκδόσεις της "Σύγχρονης Εποχής"». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Καλλιτεχνών καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία. Η θέση του ΚΚΕ. Τι μπορεί να κάνει ο λαός;». Θα μιλήσει ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ(2022-06-11 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ(2022-06-01 00:00:00.0)
Πλατύ πολιτικό άνοιγμα και κάλεσμα σε συμπόρευση(2022-05-14 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο(2022-05-06 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ(2016-07-21 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2016-02-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ