Σάββατο 7 Μάη 2022 - Κυριακή 8 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
9Η ΜΑΗ ΜΕΡΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο
  • Σάββατο 7 Μάη

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ 5ου Διαμερίσματος Α' Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τη θέση του ΚΚΕ, στην πλατεία Αγίου Ανδρέα στη Λαμπρινή. Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Χαλανδρίου καλεί σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;». Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Διονύσου και Βόρειων Χωριών Αττικής διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, στον Αγιο Στέφανο, στην πλατεία Μαρίνου Αντύπα. Θα μιλήσει ο Τεύκρος Παντελόγλου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Βόρειου Τομέα Αττικής.

-- Στις 6 μ.μ. στο δημαρχείο Αμαρουσίου, ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και η διέξοδος για τους λαούς μέσα από τις εκδόσεις της "Σύγχρονης Εποχής"».

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Ηλιούπολης καλούν το Σάββατο 7 Μάη στην πλατεία Παραθύρα (Αγία Μαύρα), στις 7.30 μ.μ., στην παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» με τίτλο «Οι γυναίκες από την αστική Γαλλική Επανάσταση στην Παρισινή Κομμούνα» που επιμελήθηκε το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για την Ισοτιμία των γυναικών. Την παρουσίαση θα κάνει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ