Σάββατο 9 Απρίλη 2022 - Κυριακή 10 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις

Το Σάββατο 9 Απρίλη

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ και οι ΟΒ της ΚΝΕ οργανώνουν κοινή εκδήλωση με θέμα «Η Παιδεία των σύγχρονων αναγκών - Σχολείο και πανεπιστήμιο στην υπηρεσία των συμφερόντων του λαού» στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Καρλοβάσου. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.

Την Κυριακή 10 Απρίλη

-- Στις 12 μ., οι Τομεακές Οργανώσεις Δυτικής Θεσσαλονίκης και Βιομηχανίας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ οργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής», στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις από τους: Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης και δημοτική σύμβουλο στο δήμο Δέλτα, με θέμα «Αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων και των εργαζομένων». Κώστα Ιωσηφίδη, Γραμματέα της ΤΟ Βιομηχανίας, με θέμα «Το ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των κατοίκων στους δήμους κοντά σε ΒΙΠΕ».

-- Στις 11 π.μ. εκδήλωση με θέμα «Η επίδραση του λαϊκού κινήματος στο ποδόσφαιρο και οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος» οργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ στο sports cafe «The fifth beatle» (Το 5ο Σκαθάρι), στην οδό Παπάφη 210. Θα μιλήσει ο Αριστείδης Θάνος, μέλος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα πραγματοποιηθούν και παρεμβάσεις από ανθρώπους του αθλητισμού.

-- Στις 11 π.μ., στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας, θα γίνει συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του Κόμματος στον νομό.

-- Στις 12 μ., η ΤΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ πραγματοποιεί την ετήσια συνεστίασή της στη λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη 1 μ.μ., θα γίνει πολιτική συγκέντρωση των ΚΟ Χερσονήσου - Μινώα και Κατασκευών, στην ταβέρνα «Το παραδοσιακό» στο Κοκκίνη Χάνι, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης, βουλευτή Ηρακλείου και περιφερειακό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Μοσχάτου καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Το σχολείο των σύγχρονων αναγκών μας - Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Νίκος Βέρρας, μέλος του ΤΓ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής.

Τη Δευτέρα 11 Απρίλη

-- Η ΚΟ Λευκάδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις στον χώρο του φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη.

-- Πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Νικολάου στην Αλικαρνασσό, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ