Σάββατο 23 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δε θα περάσουν!

Και νέα «στοιχεία» ήρθαν χτες στη δημοσιότητα, σχετικά με την υπόθεση Κόκκαλη. Η προέλευσή τους, και πάλι, από τις γερμανικές υπηρεσίες. Τούτη τη φορά, υποτίθεται πως αποδείχνουν τη «διαπλοκή» του επιχειρηματία, με το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΚΚΕ, τα οποία ο πρώτος χρηματοδοτούσε, και μάλιστα, σε ποσοστό 10:5:1.

Οι στόχοι είναι προφανείς. Ανεξάρτητα, ποιοι ακριβώς κρύβονται πίσω από την επιχείρηση «καθαρά χέρια». Ανεξάρτητα, αν βρίσκονται στην Ελλάδα, στη Γερμανία ή αλλού. Ανεξάρτητα, πόσες δυνάμεις και μέσα και με ποιο τρόπο τις ενσωματώνουν και τις συντονίζουν στην επιχείρησή τους, ένας βασικός τους στόχος είναι η χειραγώγηση των εγχώριων πολιτικών εξελίξεων και, ιδιαίτερα, η συκοφάντηση και το χτύπημα του ΚΚΕ.

Αυταπατώνται. Προφανώς, υποτιμούν τους δεσμούς του ΚΚΕ με την εργατική τάξη και τους εργαζόμενους γενικότερα. Προφανώς, υποτιμούν τις αγωνιστικές παραδόσεις αυτού του λαού και της νεολαίας του. Προφανώς, υπερτιμούν τους μηχανισμούς προπαγάνδας και χειραγώγησης των συνειδήσεων, που διαθέτουν. Ενα είναι το σίγουρο, πάντως: Τα σχέδιά τους δε θα περάσουν!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ