Τετάρτη 16 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις παρουσίασης των θέσεων του ΚΚΕ για το πανεπιστήμιο

Εκδηλώσεις με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για το πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων της εποχής μας» διοργανώνονται αυτές τις μέρες. Συγκεκριμένα:

  • Στην Πάτρα, η ΤΕ Πανεπιστημίου Πατρών του ΚΚΕ και η ΠΟ Πανεπιστημίου της ΚΝΕ προγραμματίζουν εκδήλωση αύριο, Πέμπτη, στη 1 μ.μ. στο αμφιθέατρο της εστίας. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στην Καλαμάτα, η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ και το ΤΣ της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Παρέμβαση θα κάνει ο Δημήτρης Πετρόπουλος, κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων. Θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις.
  • Στην Τρίπολη, η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ και οι ΟΒ Τρίπολης της ΚΝΕ οργανώνουν εκδήλωση αύριο, Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ