Τετάρτη 9 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Ελα και εσύ στη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ!

Νέο δυναμικό ξεκίνημα για τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ, με καινούριες εγγραφές μελών, νέες πρόβες, συζητήσεις και θεατρικό παιχνίδι! Παλιά και νέα μέλη της ομάδας θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες τις συναντήσεις τους, με ανανεωμένες ιδέες και πλούσιο πρόγραμμα!

Η θεατρική ομάδα της ΚΝΕ βασίζεται στην εθελοντική δουλειά και το μεράκι όσων συμβάλλουν σε αυτήν τη συλλογική προσπάθεια!

Με αυτά τα υλικά προετοιμάζονται αξιόλογες και προσεγμένες παραγωγές που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» στην Αθήνα, ένα ραντεβού που είναι καθιερωμένο πια σε όλους τους επισκέπτες και φίλους του Φεστιβάλ!

Οι πρόβες και οι συναντήσεις της ομάδας φιλοξενούνται στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα και αποτελούν μια μοναδική ανάσα έκφρασης και δημιουργίας για κάθε νέο και νέα που αγαπάει το θέατρο και θέλει να έρθει σε επαφή με το έργο μεγάλων συγγραφέων και δραματουργών.

Οι εγγραφές νέων μελών στη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 28 Φλεβάρη.

Στοιχεία επικοινωνίας: Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ Αθήνα (Τροίας 36, ΗΣΑΠ «Βικτώρια»). Επικοινωνία: 210.8823.674, steki@kne.gr ή στο τηλ. 6972.901.516.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ