Παρασκευή 14 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
Στο τσουχτερό κρύο αναγκάζονται να περιμένουν γονείς και παιδιά!

Το κιόσκι όπου μέσα στο κρύο περιμένουν γονείς και παιδιά
Το κιόσκι όπου μέσα στο κρύο περιμένουν γονείς και παιδιά
Μέσα στο κρύο περίμεναν γονείς και παιδιά για να εξεταστούν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», που εφημέρευε. Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσίευσε το «902.gr», μητέρα πήγε στο νοσοκομείο με το παιδί της προκειμένου να εξεταστεί, καθώς εμφάνισε συμπτώματα δύσπνοιας και είναι θετικό στον κορονοϊό.

Ωστόσο ήρθε αντιμέτωπη με την εξής κατάσταση: Ολα τα επείγοντα ύποπτα ή επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 στοιβάζονται σε ένα κιόσκι 30 μέτρα από το εξεταστήριο αναμένοντας τη σειρά τους και μάλιστα δίχως να υπάρχει καμία πρόβλεψη για την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου.

Συγκεκριμένα δεν υπάρχει μεγάφωνο, με αποτέλεσμα ο γιατρός από απόσταση 30 μέτρων να φωνάζει τα ονόματα, κι όποιος ακούσει καλώς, όποιος δεν ακούσει απλώς χάνει τη σειρά του, μετά από ώρες αναμονής. Ταυτόχρονα δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για θέρμανση, με αποτέλεσμα, ειδικά αυτές τις μέρες, γονείς και παιδιά να βρίσκονται μέσα στο τσουχτερό κρύο. Επίσης, στον ίδιο χώρο βρίσκονται τόσο επιβεβαιωμένα όσο και ύποπτα κρούσματα, χωρίς πρόβλεψη να γίνει κάποιος διαχωρισμός για την προστασία ασθενών, ενώ εκεί αναγκάζονται μητέρες να προσπαθούν να θηλάσουν τα μωρά τους.

Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν την ίδια στιγμή η κυβέρνηση επιλέγει να αναστείλει τις εφημερίες του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης (υπάρχουν όλα κι όλα 3 στην Αττική, «Αγλαΐα Κυριακού», «Αγία Σοφία» και Πεντέλης) και τη μετατροπή του σε εμβολιαστικό κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ