Παρασκευή 26 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις σε σχολές

Πλήθος εκδηλώσεων διοργανώνουν Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα πανεπιστήμια.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ΟΒ Πολιτικών Μηχανικών και Τοπογράφων ΕΜΠ της ΚΝΕ προγραμματίζουν εκδήλωση με θέμα «Κλιματική κρίση ή προδιαγεγραμμένο έγκλημα; Η δυνατότητα ανάπτυξης υποδομών στον 21ο αιώνα», σήμερα Παρασκευή στις 2.30 μ.μ., στην Αίθουσα 1 των Πολιτικών Μηχανικών. Θα μιλήσουν ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ, και ο Βασίλης Μπέλλος, πολιτικός μηχανικός, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης του ΔΠΘ.

Για το πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών

Παράλληλα διοργανώνονται εκδηλώσεις παρουσίασης της πρότασης του Κόμματος «Για το πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων της εποχής μας».

Σε πανεπιστήμια της Αθήνας προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

-- Στο Μαθηματικό σήμερα Παρασκευή στη 1 μ.μ., στο Αμφιθέατρο 21, με ομιλητή τον Αλέξανδρο Mπουγά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στη Φαρμακευτική επίσης σήμερα Παρασκευή στη 1 μ.μ., στην Αίθουσα Δ2, με ομιλητές την Γεωργία Γκούφα, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ, και τον Ιάσονα Καπράλο, υποψήφιο διδάκτορα Φαρμακευτικής στο ΕΚΠΑ.

-- Στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς ΕΜΠ τη Δευτέρα 29/11 στη 1 μ.μ., στα νέα κτίρια Ηλεκτρολόγων, Αίθουσα 6, με ομιλητές τον Θέμη Γκιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και τον Ευάγγελο Χριστοφόρου, καθηγητή στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.

Αντίστοιχη εκδήλωση προγραμματίζουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Κοζάνη την Κυριακή 28/11, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Θα μιλήσει ο Πάρης Ζάμπας, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα γίνουν παρεμβάσεις από καθηγητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ