Παρασκευή 26 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις - περιοδείες της ΚΟ Αττικής

Σήμερα, Παρασκευή 26 Νοέμβρη

-- Στις 6.30 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφθεί τη φαρμακευτική εταιρεία «Boehringer Ingelheim» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Σάββατο 27 Νοέμβρη

-- Στις 6 μ.μ., η Κομματική Οργάνωση Ταύρου καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά», στην αίθουσα του δημαρχείου Ταύρου. Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Πετρούπολης καλούν σε σύσκεψη με εργαζόμενους στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61), με ομιλητή τον Γιώργο Κρητικό, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 28 Νοέμβρη:

-- Στις 11 π.μ., η Τομεακή Οργάνωση Επισιτισμού - Τουρισμού καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής», στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand» (σταθμός μετρό «Μεταξουργείο»). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., η Τομεακή Οργάνωση Βόρειου Τομέα καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Πόσο πράσινο είναι το πράσινο New Deal; Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος», στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Πέρκιζας» στη λεωφόρο Πεντέλης 146. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η Κομματική Οργάνωση Αλίμου καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Να πάρει ο λαός στα χέρια του την υπεράσπιση της ζωής και της υγείας του. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό», στο 2ο ΚΑΠΗ Αλίμου (Ελευθερίου Βενιζέλου 17). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Πιτσιόλης, στέλεχος του ΚΚΕ και γιατρός στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ