Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ημερίδα για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό

Αύριο στις 6.30 μ.μ. με τηλεδιάσκεψη

Αύριο Παρασκευή στις 6.30 μ.μ. πραγματοποιείται εκδήλωση - τηλεδιάσκεψη της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ και της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για τους πρόσφυγες και μετανάστες, με θέμα «Η αντιδραστική στρατηγική της ΕΕ στο Προσφυγικό - Μεταναστευτικό και οι θέσεις του ΚΚΕ».

Στην εκδήλωση θα υπάρξουν δύο κεντρικές εισηγήσεις:

  • «Η αντιδραστική στρατηγική της ΕΕ στο Προσφυγικό - Μεταναστευτικό, οι συμφωνίες και οι κανονισμοί όξυνσης του προβλήματος. Το Προσφυγικό ως γεωπολιτικό εργαλείο στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς» - Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.
  • «Η πολιτική διαχείρισης του Προσφυγικού - Μεταναστευτικού από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, οι επικίνδυνοι νόμοι τους και οι θέσεις του ΚΚΕ» - Κατερίνα Γεράκη, υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για τους πρόσφυγες και μετανάστες.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και θα παρέμβουν εκπρόσωποι από το ΚΚ Τουρκίας, το ΚΚ Εργαζομένων Ισπανίας, το ΚΚ Σουηδίας και το Κόμμα Εργασίας Αυστρίας.

Παρεμβάσεις θα γίνουν επίσης από στελέχη του εργατικού κινήματος, επιτροπών αγώνα και φορέων από Λέσβο, Σάμο και Χίο, καθώς και από εκπροσώπους εργαζομένων σε δομές.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά στο YouTube.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ