Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Σήμερα η σύσκεψη των σωματείων

Σύσκεψη των σωματείων των νοσοκομείων της Αττικής και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), για συντονισμό και κοινή δράση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, αλλά και ενάντια στην παραπέρα εμπορευματοποίηση της Υγείας, συγκαλεί για σήμερα, στις 3 μ.μ., το σωματείο των εργαζομένων του Ευαγγελισμού.

Οι εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού, αλλά και εκπρόσωποι των σωματείων των νοσοκομείων: Αλεξάνδρα, Αμαλία Φλέμινγκ, Ανδρέας Συγγρός, Αγιοι Ανάργυροι πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή 8.2.2002 πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του Α` Περιφερειακού Συστήματος Υγείας (ΠεΣΥ), όπου δεν πήραν καμία απάντηση στα αιτήματά τους.

Διεκδικούν προσλήψεις προσωπικού, για την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων στα νοσοκομεία, τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των ασθενών και εργασίας των εργαζομένων. Ταυτόχρονα λένε «όχι» στην ιδιωτική Υγεία και τα απογευματινά ιδιωτικά ιατρεία στα νοσοκομεία, στη μετατροπή της Υγείας σε εμπόρευμα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ