Παρασκευή 12 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διήμερο εκδηλώσεων για το περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη

Διήμερο εκδηλώσεων για το περιβάλλον διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής - Ερευνας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στις 14 και 19 Νοέμβρη.

Την Κυριακή 14/11 προγραμματίζουν περιβαλλοντική δράση με θέμα «Γνωρίζουμε τον τόπο μας - Αντιστεκόμαστε στην υποβάθμιση του - Διεκδικούμε αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας», στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν πεζοπορία στις πλαγιές του Χορτιάτη και πικνίκ στη Λίμνη Τριαδίου. Η εκκίνηση θα γίνει στις 9 π.μ. από το Γήπεδο Τριαδίου.

Την Παρασκευή 19/11, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Πόσο πράσινο είναι το πράσινο New Deal; Αλήθειες και ψέματα για την πράσινη ανάπτυξη».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι:

-- Μιχάλης Μιχαήλ, απόστρατος ανθυποπυραγός, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την πυρασφάλεια και τη δασοπροστασία στην Ανατολική Θεσσαλονίκη».

-- Φάνης Καρκατζούνης, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Θέρμης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», με θέμα «Αγώνας για ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία. Το παράδειγμα του δήμου Θέρμης».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ