Πέμπτη 28 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΥΓΜΑΧΙΑ
«Χρυσή» η Γιαννακοπούλου στο Ευρωπαϊκό Νεανίδων

Σε μια σπουδαία διεθνή διάκριση στην πυγμαχία γυναικών έφτασε η Αντωνία - Φιλίππα Γιαννακοπούλου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 54 κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων στην Μπούντβα του Μαυροβουνίου. Η νεαρή πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής στον τελικό της κατηγορίας αγωνίστηκε κόντρα στην Τουρκάλα Κεβσέρ Τουτουντσού και επικράτησε εύκολα με 5-0. Στην ίδια διοργάνωση, σημαντική επιτυχία σημείωσε και η Βασιλική Σταυρίδου στην κατηγορία των 75 κ., κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, μετά την ήττα της με πτώση στον τελικό από την Νορβηγίδα Σουνίβα Χόφσταντ.

Συγχαρητήρια από τον δήμο Πατρέων

Για την κατάκτηση του χρυσού από την Πατρινή πρωταθλήτρια Αντωνία - Φιλίππα Γιανακοπούλου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος, σε συγχαρητήρια δήλωση ανέφερε:

«Ο μεγάλος ευρωπαϊκός θρίαμβος της πρωταθλήτριας της Παναχαϊκής Αντωνίας - Φιλίππα Γιαννακοπούλου ήρθε μετά από μια σειρά σημαντικών επιτυχιών Πατρινών αθλητριών και αθλητών, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, για να επιβεβαιώσει την ποιότητα του πατραϊκού αθλητισμού και να μας δώσει μεγάλη χαρά και αισιοδοξία, που τα χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ. Η κοινωνία μας χρειάζεται τέτοια φωτεινά παραδείγματα για να τραβήξει μπροστά. Ευχαριστούμε την Αντωνία - Φιλίππα Γιαννακοπούλου, τον προπονητή της Νίκο Πλέα, την Παναχαϊκή και την οικογένειά της για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσαν, και ευχόμαστε στην πρωταθλήτριά μας να συνεχίσει με ορμή στον δρόμο των επιτυχιών, ανοίγοντάς τον διάπλατα στις επερχόμενες γενιές».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org