Κυριακή 10 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, στα πλαίσια Πολιτικής Εξόρμησης, διοργανώνει ομιλίες σήμερα, Κυριακή, στη Φαρμάκη, στις 6 μ.μ., και στη Μηλέα στις 8 μ.μ. για τις θέσεις του ΚΚΕ σχετικά με την αγροτική οικονομία, με ομιλητή τον Τ. Τσιόγκα.

- Πολιτικές συγκεντρώσεις, με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Αγγελο Τζέκη, θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Κυριακή, στις 5 το απόγευμα, στα Στεφανινά και, στις 7 μ.μ., στην Αρέθουσα.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές, με θέμα «Πλαίσιο προϋποθέσεων για τη Συσπείρωση όλων των Αγωνιστικών Δυνάμεων για τις εκλογές στη Φωκίδα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα, 11 Φλεβάρη, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Δυτική Αττική», αύριο Δευτέρα, 11 Φλεβάρη, στις 6.00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνας.

- Η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Τρίτη 12 Φλεβάρη και ώρα 7.30 μ.μ. στο Θέατρο Παπαδημητρίου με θέμα: «Οι Θέσεις της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές. Για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση, Μαχητική, Διεκδικητική για τα προβλήματα του λαού και της Νεολαίας της Εύβοιας».

- Συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα την πρόταση του ΚΚΕ «για λαϊκή οικονομία, με λαϊκή εξουσία», διοργανώνει η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων του ΚΚΕ, την Τετάρτη 13 Φλεβάρη και ώρα 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας (Ταϋγέτου 60). Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΚΟΒ Μεταμόρφωσης της Β/Δ Αχτίδας της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση συζήτηση την Τετάρτη 13/2/2002 και ώρα 6.00 μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου, με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Ομιλητής θα είναι ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ και μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ