Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ξεκινά σήμερα το Συνέδριο της ΟΓΕ

«Με πυξίδα τις ανάγκες μας, δυναμώνουμε τον αγώνα για ισοτιμία και χειραφέτηση, ενάντια στους εκμεταλλευτές του μόχθου μας»: Με το σύνθημα αυτό ξεκινά σήμερα το 13ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στις 22, 23 και 24 Οκτώβρη στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (γήπεδο Tae Kwon Do).

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν σήμερα, στις 5.30 μ.μ., με την εισηγητική ομιλία, τους χαιρετισμούς των προσκεκλημένων καθώς και πολιτιστικό πρόγραμμα. Αύριο, Σάββατο, θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των συνέδρων, ενώ οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Στον χώρο που θα φιλοξενηθούν οι εργασίες του Συνεδρίου, η ΟΓΕ έχει προβλέψει για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, καθώς σημαντικό μέρος των αντιπροσώπων είναι μητέρες, σε μια προσπάθεια να στηρίξει και να διευκολύνει με πρακτικά μέτρα τη συμμετοχή νέων μητέρων στις εργασίες του Συνεδρίου.

Επίσης, στον χώρο θα εκτεθούν έργα που πρόσφεραν σύγχρονοι εικαστικοί καλλιτέχνες στην Ομοσπονδία για τη διοργάνωση λαχειοφόρου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συνεδρίου της, ενώ την Κυριακή θα γίνει και η σχετική κλήρωση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ