Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα της ΚΟ Αττικής

Συσκέψεις με θέμα την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας:

-- Σήμερα, Παρασκευή 22/10, στις 6.30 μ.μ., στη Βούλα, στο cafe «dio - mio», με ομιλήτρια την Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Αύριο Σάββατο 23/10, στις 6.30 μ.μ., στου Ρέντη, στο θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» (πρώην δημαρχείο Ρέντη - Μπιχάκη 8), με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

-- Την Κυριακή 24/10, στις 11 π.μ., στο Μπραχάμι, στο cafe «yassou» (Αγ. Βασίλης), με ομιλήτρια την Γιώτα Δήμου, μέλος του ΤΓ Νότιου Τομέα και δημοτική σύμβουλο Αγ. Δημητρίου.

-- Τη Δευτέρα 25/10, στις 6.30 μ.μ., στη Γλυφάδα, στον πεζόδρομο του Αγ. Τρύφωνα, με ομιλητή τον Χρήστο Μπάθα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής.

Εκδήλωση στον Πειραιά για το λιμάνι και την Πειραϊκή

Την Κυριακή 24/10, στις 5.30 μ.μ., η ΤΕ Πειραιά πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Λιμάνι για τις ανάγκες του λαού και όχι για τα κέρδη των ομίλων. Να σταματήσει τώρα το περιβαλλοντικό έγκλημα στην Πειραϊκή», στον Σταυρό στην Πειραϊκή, με ομιλητή τον Αλ. Κοτέα, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς με το Κάλεσμα της ΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτώβρη, στις 9.30 π.μ., ο Χρήστος Μπάθας θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο λεωφορείων στον Βοτανικό για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Τη Δευτέρα 25 Οκτώβρη:

-- Στις 11.30 π.μ., ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της ΤΕ Επισιτισμού - Τουρισμού της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Grand Hyatt» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Νίκος Μπουκουβάλας, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο στη συμβολή των οδών Ομήρου & Σταδίου για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12.30 μ.μ., ο Γιώργος Στεφανάκης, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Hilton Athens» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τρίτη 26 Οκτώβρη:

-- Στις 11.30 π.μ., ο Γιώργος Στεφανάκης θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Novotel Athens» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Αναγνώστου, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του πύργου Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., η Μάγδα Χαλτσοτάκη, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Athens Marriott» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ