Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΒΥΡΩΝ»
Στο πλευρό απολυμένου εκπαιδευτικού

Να μπει άμεσα τέρμα στη διαδικασία απόλυσης του εκπαιδευτικού από ιδιωτικό σχολείο που έγινε με αξιοποίηση του αντιδραστικού νομοθετικού πλαισίου και μετά από «δημοσκόπηση» σε δείγμα μαθητών, ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «ο Βύρων».

Οπως σχολιάζει ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, «στην πραγματικότητα, οι σχολάρχες έχουν αποθρασυνθεί πλήρως από το αντεργατικό πλαίσιο που διαμόρφωσαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και που η ΝΔ τελειοποίησε, με κερασάκια στην τούρτα τον νόμο - έκτρωμα Χατζηδάκη και τον νόμο Κεραμέως για την απελευθέρωση των απολύσεων.

Οι εργαζόμενοι, όμως, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι οι νόμοι τους θα μείνουν στα χαρτιά, δεν θα εφαρμοστούν, γιατί δεν ανεχόμαστε να καταστρατηγούνται δικαιώματα και κατακτήσεις που γυρίζουν τη ζωή μας αιώνες πίσω! Το σωματείο με αποφασιστικότητα στέκεται δίπλα στον συνάδελφο, στον δίκαιο αγώνα του να επιστρέψει στην τάξη και τους μαθητές του», τονίζει ο «Βύρων», που χτες πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας, ζητώντας την επαναπρόσληψη του εκπαιδευτικού και συνεχίζει σήμερα με νέα παρέμβαση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ