Τετάρτη 6 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΔΙΕΘΝΗ
Εκδήλωση για τα 54 χρόνια από τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 54 χρόνια από τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα διοργανώνει η «New Star», με την αιγίδα της πρεσβείας της Κούβας στην Ελλάδα και συνδιοργανωτές τον Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο Φιλίας και Αλληλεγγύης, την Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), την Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και την Ελληνική Πρωτοβουλία για την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης 2021 στην ιατρική ταξιαρχία «Henry Reeve» της Κούβας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτώβρη στις 8 μ.μ. στο «Studio New Star Art Cinema».

Θα μιλήσουν η Σελμίς Μαρία Ντομίνγκες Κορτίνα, πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα, και ο Νίκος Καρανδρέας, πρόεδρος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Δέσποινα Μάρκου, πρόεδρος της ΕΕΔΔΑ, ο Σταύρος Τάσσος, πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, και ο Δημήτρης Πατέλης από την Ελληνική Επιτροπή για την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης 2021 στην ιατρική ταξιαρχία «Henry Reeve» της Κούβας. Συντονιστής θα είναι ο διευθυντής της «New Star», Βελισσάριος Κοσσυβάκης.

Θα ακολουθήσει στις 9 μ.μ. η προβολή της ταινίας «CΗΕ, Un hombre nuevo» (ΤΣΕ, Ενας καινούργιος άνθρωπος) του Τristan Βauer, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με ελληνικούς υπότιτλους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ