Τρίτη 28 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Μια μοναδική συναυλία

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και τη δυναμική της ερμηνεία ξεσήκωσε το κοινό της Κεντρικής Σκηνής το βράδυ της Παρασκευής η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Σύντροφοι αγαπημένοι μου, σήμερα είναι η τελευταία μέρα της "Εποχής του θερισμού". Αυτής της περιοδείας. Δεν ξέραμε ότι θα καταλήξουμε έτσι, τόσο υπέροχα. Είμαστε πραγματικά πολύ συγκινημένοι που είμαστε εδώ σήμερα, που μοιραζόμαστε τέτοια αίσθηση, καλλιτεχνική και μουσική. Χαίρομαι που παίζουμε μπροστά σας, χαιρόμαστε που είμαστε μαζί σας», είπε στο ξεκίνημα της συναυλίας, καταχειροκροτούμενη από την κατάμεστη από επισκέπτες Κεντρική Σκηνή, και συνέχισε με γνωστά αγαπημένα της τραγούδια, παλαιότερα αλλά και αυτά που περιλαμβάνονται στον τελευταίο δίσκο της «Η εποχή του θερισμού».

Σημαντική στιγμή ήταν όταν κάλεσε στη σκηνή τον πατέρα της και «ψυχή» του συγκροτήματος «Ρωμιοσύνη», Νίκο, ο οποίος τη συνόδεψε με την κιθάρα του στα τραγούδια του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη «Βασίλεψες αστέρι μου», «Λεβέντης», «Οταν σφίγγουν το χέρι».

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας αναφέρθηκε επίσης στις γυναίκες που δολοφονήθηκαν το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας την ανάγκη «να διαλύσουμε αυτήν τη σάπια κοινωνία» και εισπράττοντας ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Κλείνοντας ευχαρίστησε την ΚΝΕ που για άλλη μια χρονιά «άνοιξε την αγκαλιά της» στην ίδια, στον Θέμη Καραμουρατίδη και στους συνεργάτες της.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ