Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Πόλος έλξης το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής»

Ειδικές προσφορές, νέες ενότητες και εκατοντάδες τίτλοι προσελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών

Η χτεσινή περιήγηση στον χώρο του Φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», με τους περισσότερους επισκέπτες να αφιερώνουν χρόνο στην αναζήτηση και επιλογή των βιβλίων που θα προμηθευτούν.

Στο βιβλιοπωλείο τούς περίμεναν δεκάδες τίτλοι τοποθετημένοι ανά κατηγορία, ανάμεσά τους η πολιτική, η επαναστατική θεωρία με έργα των Μαρξ - Ενγκελς - Λένιν, η Ιστορία, οι εκδόσεις που απευθύνονται ειδικά στη νεολαία, σύγχρονες επεξεργασίες του ΚΚΕ, λογοτεχνία και εκδόσεις πολιτιστικού περιεχομένου, καθώς και βιβλία για τις μικρότερες ηλικίες και τα παιδιά.

Ξεχωρίζει η ειδική ενότητα με τις εκδόσεις αφιερωμένες στα 150 χρόνια της Παρισινής Κομμούνας, αλλά και το τμήμα του βιβλιοπωλείου όπου είναι συγκεντρωμένη η πληθώρα νέων εκδόσεων από το τελευταίο δίχρονο. Επίσης, φέτος υπάρχει η δυνατότητα, για όποιον αναγνώστη επιθυμεί, να προμηθευτεί παλαιότερα τεύχη της ΚΟΜΕΠ και της «Διεθνούς Κομμουνιστικής Επιθεώρησης».

Αίσθηση, τέλος, προκάλεσαν οι ειδικές προσφορές, με τις μεγάλες εκπτώσεις σε πλήθος τίτλων, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να φύγουν με περισσότερα βιβλία από ό,τι υπολόγιζαν να αγοράσουν. Ορισμένοι θα επανέλθουν σήμερα και αύριο για νέες αγορές, ενώ πάντα μια έκδοση αποτελεί ένα καλό δώρο σε φιλικά πρόσωπα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ