Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ»
Καταγγέλλει όργιο νοθείας στις εκλογές της ΕΝΕ

Το όργιο νοθείας στις εκλογές της Ενωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ) καταγγέλλει η «Αγωνιστική Συσπείρωση Νοσηλευτών», σημειώνοντας «τα εκλογομαγειρέματα της διοίκησης της ΕΝΕ που περιλάμβαναν νοθείες και παρατυπίες, αγνοώντας κάθε συλλογική και νόμιμη διαδικασία».

Συγκεκριμένα: Ανύπαρκτο δικαστικό αντιπρόσωπο σε όλα τα εκλογικά κέντρα. Εφορευτικές Επιτροπές στην πλειοψηφία των οποίων κληρώθηκαν (εντελώς «τυχαία») μέλη των παρατάξεων ΔΑΚΕ (ΝΔ) και ΠΑΣΚΕ (ΚΙΝΑΛ). Ανύπαρκτα πρακτικά για το άνοιγμα 2 καλπών. Καμία αίτηση για επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ταυτότητας της ΕΝΕ. Ασφράγιστοι φάκελοι μπερδεμένοι με σφραγισμένους. Καμία υπογραφή από τον ψηφοφόρο για επιβεβαίωση της συμμετοχής του.

Επίσης, «σε πολλά τμήματα οι Εφορευτικές κατέγραφαν και αριθμούσαν τους πρώτους ψηφοφόρους έπειτα άφηναν κενές σελίδες και συνέχιζαν στις επόμενες την απλή καταγραφή των στοιχείων των υπόλοιπων ψηφοφόρων χωρίς πια να υπάρχει αρίθμηση. Οι Εφορευτικές Επιτροπές δεν σφράγιζαν τις ενστάσεις που έγιναν, απέρριψαν το αίτημα παρουσίας των αντιπροσώπων κατά την καταμέτρηση. Ακόμα και σήμερα καμιά Εφορευτική δεν ανακοίνωσε τους συνολικούς ψηφίσαντες και τα αποτελέσματα παρά μόνο μία λίστα με το ποιοι εκλέγονται (ω του θαύματος! Εξολοκλήρου σχεδόν οι υποψήφιοι της διοίκησης)».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org