Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μία ακόμα ρατσιστική αθλιότητα του Μπογδάνου

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις

Σε μία ακόμα ρατσιστική αθλιότητα προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ Μπογδάνος. Ο συγκεκριμένος αναδημοσίευσε υποτιθέμενο ρεπορτάζ, από ιστοσελίδα αντίστοιχου προσανατολισμού, το οποίο περιείχε «λίστα» με ονόματα μαθητών και δασκάλας, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται μεταναστόπουλα. Και μάλιστα το γεγονός ότι στη λίστα υπάρχουν ξένα ονόματα παιδιών σε νηπιαγωγείο, κάτι που είναι συνηθισμένο και φυσιολογικό στα σχολεία της χώρας, το χαρακτήρισε «σοκαριστικό», προκειμένου να ενεργοποιήσει ρατσιστικά - φασιστικά αντανακλαστικά. Ο ανεκδιήγητος Μπογδάνος, μετά τον σάλο που ξέσπασε, προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από τα ...λάθη του πληκτρολογίου και με νεότερη τοποθέτησή του δήλωσε πως έκανε λάθος γιατί δεν έλεγξε τον κατάλογο.

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ επισημαίνει:

«Είναι προφανές ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εξελίσσεται σε κατ' επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ, με την παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων και τη στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων.

Τελευταίο κρούσμα η ανατριχιαστική, ρατσιστική αναπαραγωγή λίστας με ονόματα μαθητών και εκπαιδευτικού από νηπιαγωγείο της Αθήνας, παραβιάζοντας ακόμα κι αυτή τη σημερινή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα. Ειδικά γι' αυτή τη διαρροή και δημοσιοποίηση η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις.

Η κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσει να κρύβεται. Δεν μπορεί να αποφύγει τις βαριές πολιτικές ευθύνες για το ποιόν του βουλευτή της».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ