Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Την Παρασκευή οι παραστάσεις διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ

Καμία αύξηση στα τιμολόγια ρεύματος, μείωση κατά 50% για τα εργατικά - λαϊκά νοικοκυριά

Σε παραστάσεις διαμαρτυρίας ενάντια στις αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη, στην έδρα της διοίκησης της ΔΕΗ στην Αθήνα και σε μια σειρά από καταστήματα σε συνοικίες, καλεί το ΠΑΜΕ. «Πάρτε πίσω τις αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος. Δεν δεχόμαστε να μας βυθίζουν στα σκοτάδια, ούτε να λεηλατούν το εισόδημά μας», τονίζει στην ανακοίνωση - κάλεσμα που απευθύνει στους εργαζόμενους και στα σωματεία.

Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί παραστάσεις διαμαρτυρίας την Παρασκευή στις 9 π.μ. στη διοίκηση της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30) και στα καταστήματα σε Πειραιά (Αγίου Ελευθερίου 114), Νέα Ιωνία (Λεωφόρος Γαλατσίου 3), Περιστέρι (Παύλου Μελά 8), Αγίους Αναργύρους (Νικολάου Πλαστήρα 103), Καλλιθέα (Ελευθερίου Βενιζέλου 231), Χαλάνδρι (Ανδρέα Παπανδρέου 71), Ελευσίνα (Ηρώων Πολυτεχνείου 108) και Κορωπί (Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 250).

«Οι νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, με ευθύνη της κυβέρνησης στον δρόμο της "απελευθέρωσης" της Ενέργειας, που έστρωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ, λεηλατούν το ήδη μειωμένο εισόδημα ανθρώπων που δίνουν αγώνα επιβίωσης, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο να βυθιστούν στα σκοτάδια», σημειώνει το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του.

Οι διεκδικήσεις του ΠΑΜΕ:

-- Καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος.

-- Μείωση της τιμής του ρεύματος κατά 50% και κατάργηση των χαρατσιών για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.

-- Καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκές κατοικίες και σε μικρές επιχειρήσεις.

-- Δωρεάν ρεύμα σε όσους επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

-- Αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές. Κανένας εργαζόμενος χωρίς ΣΣΕ. Κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ