Τρίτη 7 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων

-- Σήμερα, Τρίτη 7 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στην Καλλιθέα, στην πλατεία Δαβάκη, οι ΚΟ Καλλιθέας καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στον χώρο της Παιδείας και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη, μέλος της ΤΕ Νότιου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη, στις 12 μ., οργανώνονται περιοδεία και συζήτηση με τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο κατασκευής γραφείων της «TEΡNA» στο Μαρούσι (οδός Φραγκοκλησιάς) με τον Γιάννη Αναγνώστου, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Το βιβλίο με τίτλο «Για το σχολείο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων της εποχής μας», που επιμελήθηκε το Τμήμα Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα παρουσιάσει η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Φθιώτιδας, αύριο, Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Καράβι στη Λαμία. Θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, μέλος του Γρ. Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει συζήτηση.

-- Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ., με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την προστασία του περιβάλλοντος, στον αντίποδα της "πράσινης" καπιταλιστικής ανάπτυξης». Θα μιλήσει ο Αντ. Ραλλάτος, υπεύθυνος της Ομάδας Περιβάλλοντος του Τμήματος Οικονομίας και Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη για τις εξελίξεις στην Παιδεία οργανώνει η ΚΟ Μοσχάτου, το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων. Θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ