Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

-- Το Σάββατο 4 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στο Κρυονέρι στο γήπεδο μπάσκετ (τέρμα αστικού λεωφορείου), η ΚΟΒ Διονύσου και Βορείων Χωριών του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση, με ομιλητή τον Αντώνη Ραλλάτο, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

-- Ανοιχτές συγκεντρώσεις με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» οργανώνει η ΤΟ Λαγκαδά Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, το Σάββατο 4 Σεπτέμβρη: Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ζαγκλιβερίου, θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ξυλούπολης, θα μιλήσει ο Γιάννης Καραμπίνος, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη 7 Σεπτέμβρη, στις 7.00 μ.μ., στην Καλλιθέα, στην Πλατεία Δαβάκη, οι ΚΟ Καλλιθέας καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στον χώρο της Παιδείας και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη, μέλος της ΤΕ Νότιου Τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την προστασία του περιβάλλοντος στον αντίποδα της πράσινης καπιταλιστικής ανάπτυξης» οργανώνει η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, την Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ., στην Παραλία του Βόλου, μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ και μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

-- Tο Σάββατο 11 Σεπτέμβρη, στις 7.00 μ.μ. στο Μοσχάτο στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Κοραή και Αργοστολίου), η ΚΟ Μοσχάτου καλεί σε σύσκεψη με θέμα: «Οι εξελίξεις στον χώρο της Παιδείας και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη, μέλος της ΤΕ Νοτίου Τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ