Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τη Δευτέρα η σύσκεψη συνδικάτων στην Αττική για την οργάνωση της πάλης

Κάλεσμα από κλαδικές Ομοσπονδίες: Ολοι στα Συνδικάτα, όλοι στον αγώνα! Για να διεκδικήσουμε δουλειά και ζωή με σύγχρονα δικαιώματα

Κάλεσμα συντονισμού και οργάνωσης της πάλης για την προστασία της υγείας του λαού, για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων απευθύνουν έξι Ομοσπονδίες Εργαζομένων της Αττικής προς τα Εργατικά Κέντρα της Αττικής, άλλες Ομοσπονδίες και Συνδικάτα.

Καλούν σε σύσκεψη τη Δευτέρα 6 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Μητροπόλεως, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας, για να συζητήσουν και να οργανώσουν την πάλη μας ενάντια στην κλιμάκωση της αντεργατικής και αντιλαϊκής επίθεσης.

Οι Ομοσπονδίες που απευθύνουν το κάλεσμα είναι: Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΟΕΦΣΕΕ), Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών, Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, Ομοσπονδία Εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργίας, Ιματισμού, Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ).

«Στον αγώνα για να υπάρξει οργάνωση της πάλης με στόχο να απαλλαγούμε από την πολιτική που τσακίζει τη ζωή μας, χωράει κάθε σωματείο, κάθε έντιμος συνδικαλιστής. Η πείρα κι από τη δράση του λαού μας στις πυρκαγιές απέδειξε ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό.

Ολοι στα Συνδικάτα: Ολοι στον αγώνα! Για να διεκδικήσουμε δουλειά και ζωή με σύγχρονα δικαιώματα», σημειώνεται στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org