Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΤΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ζητά πλήρη και ουσιαστική λειτουργία του Νοσοκομείου Πολυγύρου

Να παρθούν τώρα μέτρα για την πλήρη και ουσιαστική λειτουργία του Νοσοκομείου Πολυγύρου χωρίς να μπει σε αναστολή ή να απολυθεί κανένας εργαζόμενος, ζητά η ΤΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ, με αφορμή και την προσπάθεια της διοίκησης να «κρύψει» τη γύμνια του νοσοκομείου.

Μετά από πολλά δημοσιεύματα που μιλούν για μεγάλο αριθμό υγειονομικών του νοσοκομείου που θα τεθούν σε αναστολή, η ΤΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ ζήτησε συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου Πολυγύρου ακριβώς για να ενημερωθεί πλήρως για την κατάσταση που θα διαμορφωθεί από σήμερα 1 του Σεπτέμβρη στο νοσοκομείο, ποια θα είναι τα κενά, ποια προβλήματα θα προκληθούν. Ομως, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματέα του διοικητή, ενημερώθηκε ότι «αν η ΤΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ θέλει να ενημερωθεί, τότε να το κάνει από τον υπουργό Υγείας και την κυβέρνηση! Ο διοικητής δεν θα συναντηθεί με κανέναν!».

Αυτήν τη στάση κατήγγειλε η ΤΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ σχολιάζοντας ότι «την ώρα που ο λαός της περιοχής βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα ήδη υποστελεχωμένο νοσοκομείο, κάτω από τις ανάγκες του, με δεκάδες κενά λόγω της υποχρηματοδότησης των κυβερνήσεων, την ίδια ώρα που θα τεθούν σε αναστολή δεκάδες υγειονομικοί, η διοίκηση του Νοσοκομείου Πολυγύρου επιλέγει να "κρύψει" τη γύμνια του νοσοκομείου».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ