Κυριακή 10 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Εις υγείαν

Χανγκόβερ πικ μι απ. Τι θα χρειαστούμε; Ενα αυγό, 3/5 Πορτό, 1/5 βενεδικτίνη 1/ 5 ανθόγαλο και παγάκια. Τα ρίχνουμε στο σέικερ και τα χτυπάμε

Και η F.B I να μας «πικ ας απ». Κατευθείαν στο ποτήρι ρίχνουμε 1/4 κονιάκ, 3 σταγόνες Κουραχάο, δυο σταγόνες Φερνέ Μπρανκά και δύο παγάκια. Ανακατεύουμε και τα γεμίζουμε με σαμπάνια ή με αφρώδες λευκό κρασί.

Λίγες σταγόνες αγκοστούρα, αρκετές σταγόνες περνί, ένα δάκτυλο μαρτίνι ξηρό και ένα δάκτυλο σέρι ξηρό, μας κάνουν ένα κοκτέιλ Μπραζίλ. Ανακατεύουμε τα υλικά μέσα στο σέικερ με πολλά παγάκι και έπειτα σερβίρουμε σε μεγάλο ποτήρι για κοκτέιλ.

Αμουρ, σημαίνει αγάπη. Θα αγαπήσουμε λοιπόν και θα αγαπηθούμε με λίγες σταγόνες αγκοστούρα, αρκετές σταγόνες μαρασκίνο και δυο δάχτυλα XERES. Ρίχνουμε τα υλικά σ' ένα ποτήρι για ανακάτεμα και τα σερβίρουμε σε ένα ποτήρι για σέρι.

Μακάο. Ενα δάκτυλο Τζιν, ένα δάκτυλο χυμός ψιθίου, δυο δάκτυλο λικέρ από βερίκοκο και δυο δάχτυλα κρέμα από ροδάκινο. Τα βάζουμε στο σέικερ και τα χτυπάμε με πάγο. Θα τα σερβίρουμε σε χαμηλό ποτήρι με παγάκια Και φυσικά θα ευχηθούμε «Εις υγείαν»!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ