Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή 20 Αυγούστου:

Η ΚΟ Ελάτειας Φθιώτιδας στις 8.30 μ.μ. οργανώνει στον αύλειο χώρο του Λυκείου Ελάτειας εκδήλωση - συναυλία ενάντια στην εγκατάσταση αιολικών πάρκων σε Παρνασσό, Γκιώνα και Καλλίδρομο. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι φορέων του κινήματος.

Αύριο, Σάββατο 21 Αυγούστου:

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη Βοιωτία, την «πράσινη ανάπτυξη» και τις θέσεις του ΚΚΕ οργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Θήβας του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στην παραλία Σαράντη (μπροστά από το Μαϊστράλι). Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στη Σκάλα Ωρωπού (φέρι μποτ) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη - συζήτηση με τίτλο «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό», με ομιλητή τον Θοδωρή Σκολαρίκο, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου:

-- Οι ΤΕ Αρκαδίας και Λακωνίας του ΚΚΕ και τα αντίστοιχα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία του Αγίου Βασιλείου, για την προσφορά των κατοίκων του και της ευρύτερης περιοχής στην Αντίσταση και τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας.

-- Η ΤE Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση στις 8 μ.μ., στο καφενείο του Λ. Γεωργιλάκη στα Φλώρια. Θα μιλήσει η Χαριτίνη Παπαδάκη, μέλος της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ