Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η κυβέρνηση δεν ξεγελά κανέναν

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τη μεγάλη πυρκαγιά στα Βίλια και την «Επιτροπή Ανασυγκρότησης» της Βόρειας Εύβοιας τονίζει:

«Αυτές τις κρίσιμες ώρες, με τον κίνδυνο τα Βίλια να γίνουν "δεύτερη Βόρεια Εύβοια", η κυβέρνηση να διαθέσει όλα τα αναγκαία επίγεια και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς, για να μην είναι η επόμενη "επιτροπή ανασυγκρότησης", που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, για τα Βίλια και την ευρύτερη περιοχή.

Σε ό,τι αφορά στη Βόρεια Εύβοια, η κυβέρνηση δεν ξεγελά κανέναν, γιατί ανασυγκρότηση της ζωής των κατοίκων της σημαίνει, πρώτα απ' όλα, αποζημιώσεις στο 100% για τις ζημιές, αναδάσωση των καμένων δασικών εκτάσεων χωρίς "ναι μεν αλλά" και "αναδόχους", επίσπευση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων τώρα, πριν είναι αργά. Οτιδήποτε άλλο αναλάβει να υλοποιήσει η αρμόδια επιτροπή του κ. Μητσοτάκη το σίγουρο είναι πως δεν θα υπηρετήσει τον λαό της Βόρειας Εύβοιας και τις επείγουσες ανάγκες του, αλλά όσους είναι στο "περίμενε" με τα επιχειρηματικά σχέδια στο χέρι!».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ