Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Το Σάββατο η μεγάλη εκδήλωση στο «Green Theater»

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στο πλαίσιο της εκδήλωσης

Στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», το ΚΣ της ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 21 Αυγούστου, στις 20.30, στο «Green Theater» ή αλλιώς Θέατρο Αρχαίων Κλεωνών Κορινθίας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο αίθριο θέατρο με θέα τον μεγαλύτερο κάμπο της κεντρικής Κορινθίας και το αρχαίο κάστρο της Ακροκορίνθου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

-- Χαιρετισμό από τον Θοδωρή Κωτσαντή, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Αφιέρωμα στο αντιπολεμικό τραγούδι από το συγκρότημα της Οργάνωσης Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

-- «Τραγουδώντας την Eυτυχία». Αφιέρωμα σε τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, σε καλλιτεχνική επιμέλεια Λίνας Νικολακοπούλου. Ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα.

Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις, που διατίθενται από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ, καθώς και κατά την είσοδο στον χώρο του θεάτρου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Γιώτα Νέγκα θα ταξιδέψει τους ακροατές στα τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός και «ποιήτρια του ελληνικού τραγουδιού», Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Στη συναυλία θα ακουστούν μεταξύ άλλων κομμάτια όπως «Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» κ.ά., γνήσια λαϊκά τραγούδια με ξεχωριστή αμεσότητα, βγαλμένα μέσα από τη ζωή, που έχουν τραγουδηθεί από γενιά σε γενιά, συνεχίζοντας να προκαλούν αμείωτη συγκίνηση και σήμερα.

Συμμετέχουν αξιόλογοι μουσικοί και τεχνικοί: Χρήστος Θεοδώρου (πιάνο), Νίκος Κατσίκης (έγχορδα), Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρα), Βασίλης Μιχαηλίδης και Ηλίας Καρούμπαλης (ηχοληψία), Φίλιππος Τρέπας (φώτα).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνεται και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org