Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
Κλιμάκιο του ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή στην περιοχή

Ο Γ. Γκιόκας με τους πυροσβέστες
Ο Γ. Γκιόκας με τους πυροσβέστες
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των κατοίκων και των πυροσβεστών βρέθηκαν μέλη του ΚΚΕ, στις περιοχές που δοκιμάζονται από τη μεγάλη καταστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκιο της ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής, με επικεφαλής τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή, τον Μανώλη Ραπανάκη, μέλος της ΚΕ, και τον Πέτρο Καράμπελα, μέλος του ΤΓ Βορειοδυτικής Αττικής, ήταν χτες το απόγευμα στο Ολυμπιακό Χωριό και στους Θρακομακεδόνες την ώρα που ανακοινωνόταν η εκκένωση του Ολυμπιακού Χωριού. Επισκέφτηκαν επίσης τον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό και συνομίλησαν με τους πυροσβέστες για την υπεράνθρωπη μάχη.

Ανάμεσα στα κύρια ζητήματα που ανέδειξε το κλιμάκιο του Κόμματος με τις παρεμβάσεις του ήταν η ανάγκη να βρεθούν άμεσα χώροι για να καταλύσουν οι εκατοντάδες κάτοικοι που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, να περάσουν το βράδυ και να ικανοποιήσουν κάποιες βασικές πρώτες ανάγκες.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αχαρνών Βασίλης Τοπαλιανίδης και Γιούλη Αγγελοπούλου.

Ενώ, το βράδυ, κλιμάκια του Κόμματος διασκορπίστηκαν σε όλη την περιοχή, στο πλάι των κατοίκων που αγωνιούσαν για το πού θα βγάλουν το βράδυ. Απηύθυναν κάλεσμα στους κατοίκους να οργανωθούν σε επιτροπές πυρόπληκτων, για να διεκδικήσουν άμεσα μέτρα ανακούφισης και αποζημιώσεις στο 100%.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ