Τρίτη 27 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Η Κούβα δεν είναι μόνη της»

Συνέντευξη Τύπου από την Ελληνική Πρωτοβουλία για την Απονομή του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης 2021 στην Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία «Henry Reeve»

«Του αδυνάτου νικητές», Τ. Βαρελάς
«Του αδυνάτου νικητές», Τ. Βαρελάς
Η Ελληνική Πρωτοβουλία για την Απονομή του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης 2021 στην Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία «Henry Reeve» θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 29 Ιούλη στις 12 το μεσημέρι στον αύλειο χώρο του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (Βαλτετσίου 42, Εξάρχεια).

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου θα εκτεθούν τα έργα και το συλλεκτικό εικαστικό λεύκωμα «Η Κούβα δεν είναι μόνη της» του ζωγράφου Τάκη Βαρελά.

Θα μιλήσουν η πρέσβειρα της Κούβας στην Ελλάδα, Σέλμις Μαρία Ντομίνγκες Κορτίνα, ο ζωγράφος Τάκης Βαρελάς και ο γιατρός του ΓΝ «Σωτηρία» Νίκος Χονδρόπουλος. Τη συνέντευξη θα συντονίσει ο Βελισάριος Κοσσυβάκης, γραμματέας της Ελληνικής Πρωτοβουλίας.

Τα έργα του Τ. Βαρελά έχουν τυπωθεί σε 300 συλλεκτικά αντίτυπα, σε χαρτί 300 gr, είναι ενσωματωμένα ένα ένα σε φάκελο προκειμένου να αξιοποιηθούν για επίτοιχη χρήση. Τα έσοδα από την πώληση των έργων θα διατεθούν, μέσω της πρεσβείας, για τις ανάγκες του λαού της Κούβας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ