Τρίτη 27 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Σε τένις και πόλο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Τη δεύτερη νίκη της θα ψάξει σήμερα η Εθνική ανδρών κόντρα στην Ιταλία

Eurokinissi

Τη δεύτερη νίκη της θα ψάξει σήμερα η Εθνική ανδρών κόντρα στην Ιταλία
Σε τένις και πόλο επικεντρώνεται το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού ενδιαφέροντος στο σημερινό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και συγκεκριμένα στις προσπάθειες των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη και τον 2ο αγώνα της Εθνικής ανδρών αντίστοιχα. Στα αξιοσημείωτα και η συμμετοχή του Παναγιώτη Γκιώνη στον 3ο γύρο του μονού στο πινγκ πονγκ.

Για τον 2ο γύρο του ανδρικού τουρνουά στο τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξημερώματα Τρίτης επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Γάλλο Φρανσίς Τιαφό στον αγώνα που θα ανοίξει το πρόγραμμα στο εν λόγω τουρνουά. Ο Ελληνας τενίστας θα επιδιώξει την πρόκριση στον επόμενο γύρο και μια άτυπη ρεβάνς από τον αντίπαλό του για την πρόσφατη ήττα στο 1ο γύρο του Γουίμπλεντον.

Με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά η Μαρία Σάκκαρη θα βρισκόταν αντιμέτωπη σήμερα το πρωί με την ισχυρή αντίπαλο Ουκρανή Ελίνα Σβιτολίνα που βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο τουρνουά πόλο η Εθνική ανδρών με ψυχολογικό εφαλτήριο τη σπουδαία νίκη επί της Ουγγαρίας στην πρεμιέρα θα κοντραριστεί με την επίσης ισχυρή Ιταλία για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου. Στόχος της Εθνικής είναι να ξεπεράσει με επιτυχία ένα ακόμη δύσκολο εμπόδιο κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Στο πινγκ πονγκ ο Παναγιώτης Γκιώνης θα ψάξει μια ακόμη υπέρβαση στη φετινή παρουσία του στο Τόκιο αντιμετωπίζοντας στο πλαίσιο του 3ου γύρου τον Νοτιοκορεάτη Γιουνγκσίκ Τζέουνγκ (Νο 10 στο κυρίως ταμπλό).

Τις προσπάθειες διάκρισης (καιρού επιτρέποντος) θα συνεχίσουν οι αθλητές/τριες της ιστιοπλοΐας και της κολύμβησης. Στα προκριματικά της κατηγορίας των 81 κ. του τζούντο θα αγωνιστεί ο Αλέξης Ντανατσίδης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ